27 maj 2009

Bokshopping

Då har man köpt ännu en bok med onyttigheter! Kunde inte motstå Sommaren söta av systrarna Eisenman. I deras bok Vinterns söta finns det gott om bra recept och bilderna är otroligt vackra och får det att vattnas i munnen så jag tror inte att man blir besviken på denna sommarvariant. Låter inte detta gott så säg, rulltårta med hallon och lemon curd, kokos- och kolakrämskakor, lavendel- och citronpannacotta med hallonsås och jordgubbstårta med vit chokladkräm. Mums!
Sen blev det en nyskriven bok om Ölands alla smultronställen som kommer väl till pass när vi far över bron på semestern. Ska spendera en vecka där och jag längtar sååå. Var där som barn men jag minns bara att jag badade och för några år sedan besökte vi Solliden men det är allt jag sett av ön. Hoppas nu att boken är fullproppad med mysiga tips.

Beställde mina böcker på Bokus och då slank även Flyga drake med som är vår nästa bokklubbsbok. Känns som man är den enda i Sverige som inte har läst den...men det ska vi rätta till.

26 maj 2009

Sommarskor

I helgen träffade jag P, som har den fina bloggen villa Ekensberg, och hon hade de fina träskorna Knyta från Calou på sig. Andra tuffa träskor i lite ny tappning hittar man på Have2Have. Jag fastnade för dessa som det är lite partyvarning på!