15 mars 2008

Påskmarknad

Nu är vi snart inne i påskveckan och eftersom vädret ser ut som det gör känns det inte så konstigt att fira påsken så här tidigt på året. Och nu till helgen, 15-16 mars, kan man om man vill besöka Överjärva gård och spä på vårkänslorna med lite påskmarknad. Idag hann vi inte åka dit, och det kanske var tur för det har varit uselt väder med snö och regn om vart annat. Men imorgon hoppas jag att vi hinner dit och att solen behagar komma fram och skina på oss.
På Överjärva och hittar man också Järva byggnadsvård och Karin Erikssons nya butik Manos så det finns fler anledningar till denna utflykt. Har tidigare skrivit om Karins underbara muggar och hennes blogg är alltid kul att besöka. Men först ser jag fram emot god mat och mys med goda vänner och självklart ska vi titta på Melodifestivalen!
Bild från Överjärva gård

2 kommentarer:

Signes Vind sa...

Det låter mysigt med påskmarknad - borde fler ta efter. Julmarknader finns det ju mängder av o då har man inte tid, nu vill man ju ut o åka i det "vackra" vädret.
Hoppas ni myste riktigt vid Melodifestivalen - det gjorde vi!

Lella sa...

Det har du helt rätt i, fler påskmarknader!
Det var supermysigt och solen sken på oss. Kikad in i Karin Erikssons butik Manos som var liten men fylld av vackra saker. Sen tippade jag rätt vinnare i Melodifestivalen, go Charlotte :o)
Kram